ARDEZIE NEAGRA SI MULTICOLORA

Ardezie neagra si multicolora este o rocă de origine sedimentară, formată din argilă cu granule fine si cenusi vulcanice, întărită din cauza presiunii si a temperaturilor inalte in urma cu 400 – 500 milioane de ani. Are o rata foarte scazuta de absorbtie (sub 0.4%) lucru care indica ca este un material potrivit pentru exterior. Culoarea, relativ uniforma, nu exclude o mare varietate te tonuri: diferite nuanțe de gri, verde,rosu, chiar albastru-violet.  Este un material clasic, absolut natural, poate cel mai vechi material folosit pentru acoperișuri  sau ca dale pentru pardoseli .

    Selectam cu atenție plăcile noastre de ardezie sunt mai durabile si frumoase fata de alte produse similare de pe piata. Suntem parteneri cu furnizori cu tehnologii și tehnici avansate de fabricație, care permit obtinerea ardeziei de inalta calitatea . Multe dintre modelele noastre de piatra ardezie sunt folosite la proiecte rezidentiale si publice. 

Prelucram la cerere blaturi, trepte si contratrepte de marmura, glafuri de granit pentru exterior si interior ,pervaje. Executam orice alta aplicatie personalizata nevoilor dumneavoastra. In oricare din locatiile noastre veti gasi intotdeauna cel mai bun pret pentru piatra ardezie neagra si multicolora.      Termen de executie scari si glafuri in 2-3 zile !     cere oferta chiar acum !

cumpare direct de la producator !

Pentru intretinere si protectie fata de agentii externi este obligatoriu  impermeabilizarea  suprafetelor de piatra.

Ardezie exterior Rocas Decor
Va putem oferi consultanta gratuita in alegerea de piatra naturala si ardezie in Cluj Napoca,Timisoara,Bucuresti,Oradea,Bistrita si Sibiu. Va putem face o oferta personalizata pentru ca dumneavoastra sa beneficiati de solutia cea mai eficienta pentru proiectele in care vom colabora! Cel mai bun pret ardezie. Oferim si montaj profesional peste tot in tara !

Cluj Napoca|  Timisoara| Bucuresti|  Oradea|  Sibiu|  Bistrita|